Filiala locala a celui mai mare producator de software din lume va angaja 700 de oameni in urmatorii cinci ani.

"Societatea are constant nevoie de eficientizare si automatizare, corporatiile incearca sa optimizeze costurile si nu o pot face fara tehnologie, toate acestea inseamna IT. IT-ul va ramane fundamental pentru mersul societatii si al economiei. Mai mult, IT-ul se dezvolta si in criza pentru ca este nevoie de eficientizare", a explicat Vlad Bog.

Planuri de angajare indraznete

Expansiunea IT-ului este confirmata si de planurile de angajare pe care le are si Microsoft Romania, care vrea sa aduca in urmatorii cinci ani 700 de oameni noi in companie.

Compania are in prezent circa 400 de angajati, dintre care 250 de persoane in centrul de suport tehnic global (GTSC) la Bucuresti si o parte la centrul similar din Timisoara.

"In prezent avem peste 400 de angajati si crestem, angajam anual in jur de 120-140 de persoane, iar estimatul nostru este ca vom angaja in jur de 700 de persoane in urmatorii cinci ani. In Microsoft avem o rata de retentie foarte buna a angajatilor, procentul celor care pleaca nedepasind 3%", a precizat seful de HR al companiei de software.

Citeste articolul complet pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.