Cora este primul retailer care va introduce pe plan local un serviciu foarte apreciat in Europa.

Mai concret, din vara, clientii din Bucuresti isi vor putea comanda produsele pe internet pentru a le ridica ulterior de la magazin, scrie economica.net.

La 13 ani de cand conceputul de "drive-through hypermarkets" a patruns pe piata franceza, un retailer prezent pe plan local va oferi un astfel de serviciu si in Romania.

Proiectul, ce poarta denumirea de coradrive.ro, va fi functional din vara acestui an, iar pentru inceput va intra in sistem un singur magazin pilot din Bucuresti, de unde clientii isi vor putea ridica coletul cu produsele comandate pe internet. Potrivit oficialilor companiei, unitatea pilot va fi anuntata ulterior. Majoritatea produselor care vor putea fi achizitionate in acest mod vor fi alimentare.

De asemenea, oficialii companiei ne-au declarat ca preturile produselor comandate online vor fi identice cu cele din magazin si nu se va achita nicio taxa in plus fata de costul produselor cumparate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.