Compania aeriana Tarom a anuntat introducerea unor zborurilor spre Dublin, Irlanda, incepand de la 1 mai 2013, cu trei frecvente saptamanale, precum si optimizarea operarii pe rutele existente.

Zborurile catre Dublin vor fi efectuate cu o aeronava de tip Boeing 737, in zilele de miercuri, vineri si duminica, se arata intr-un comunicat al companiei.

Aceasta ruta vizeaza comunitatea de romani din Irlanda, dar si pasagerii care calatoresc in interes de serviciu intre Bucuresti si Dublin. Totodata, cursa faciliteaza traficul de conexiune dinspre Chisinau, Istanbul sau Atena, asigurand legaturi pasagerilor care calatoresc din estul Europei spre Irlanda.

"Programul de vara vine cu foarte multe noutati pentru pasagerii nostri. In primul rand am introdus zboruri noi de la Iasi catre Bologna, Torino si Londra, zboruri care se bucura de succes avand in vedere ca rezervarile pe aceste rute sunt in continua crestere. Irlanda este o destinatie apreciata de romani si credem ca introducerea zborurilor spre Dublin va fi foarte bine primita de pasageri", a declarat in comunicat directorul general executiv al companiei, Christian Heinzmann, scrie MEDIAFAX.

Compania arata ca datorita cresterii numarului de pasageri pe rutele Bucuresti-Amsterdam si Bucuresti-Frankfurt si retur, au fost introduse zboruri suplimentare, si anume trei frecvente saptamanale la Amsterdam si doua frecvente saptamanale la Frankfurt.

Destinatiile Amman si Beirut, care pana in prezent erau operate impreuna, vor fi operate independent. Incepand cu programul de vara, Tarom va opera trei zboruri saptamanale directe la Beirut, in zilele de marti, joi si sambata, si doua zboruri saptamanale directe la Amman, in zilele de marti si simbata.

In plus, pentru cursele spre Dubai, Tarom a modificat orarul de zbor al celor trei frecvente saptamanale, cursele fiind operate acum pe timp de zi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.