Daca Facebook apare pe primele locuri ale mutlor liste ale celor mai dezirabile locuri de munca, fondatorul si directorul general al companei, Mark Zuckerberg, conduce topul celor mai iubiti directori generali de companii, din perspectiva angajatilor.

Toata lumea vrea sa-l aiba pe Mark Zuckerberg ca sef, potrivit unui top realizat de Glassdoor si preluat de MEDIAFAX.

Lista celor mai iubiti sefi este dominata de executivi din domeniile IT, consultanta si financiar. Din 50 de "directori iubiti", singura femeie care apare pe lista este Sharen Turney, CEO la Victoria's Secret, pe locul 42.

TOP 10: Cei mai sexy directori de companie din lume

Zuckerberg este urmat in top de co-directorii producatorului german de software SAP, Bill McDermott si Jim Hagemann Snabe. Pe locul al treilea se gaseste Dominic Barton de la McKinsey and Co., urmat de Jim Turley, CEO-ul Ernst & Young.

Paul Jacobs, directorul general al Qualcomm,
devenit cel mai mare producator de microprocesoare din lume odata cu explozia smartphone-urilor si tabletelor, este pe locul 8. Pe pozitia a 11-a se gaseste cofondatorul Google Larry Page. Tot in domeniul IT, angajatii Nvidia sunt atasati de CEO-ul Jen Hsun Huang, care s-a clasat pe locul 15. Jeff Bezos de la Amazon.com apare pe locul 16, urmat imediat de Hans Vestberg, seful Ericsson. Directorul general al Apple, Tim Cook, este pe 18.

Locul 19 ii revine CEO-ului Starbucks, Howard Shultz.. Seful Intel, Paul Otellini, este pe locul 21 in topul celor mai iubiti sefi de companii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.