Carnea din romania ar contine reziduuri de antibiotice. Autoritatile romane au deschis o ancheta pentru a descoperi lotul cu probleme.
"Trebuie sa identificam lotul. Intre 4-7 zile putem spune. Nu avem informatii ca este pe piata din Romania. Informatia doar a venit din Germania. Vom face o ancheta", a declarat vicepresedinte ANSVSA, Vladimir Manastireanu.
Potrivit acestuia, de obicei, tratamentele cu antibiotice se fac doar daca exista o suspiciune de boala contagioasa in ferme.
Germania a retras de pe piata pieptul de curcan din Romania si produsele derivate. Carnea romaneasca urma sa ajunga si in Austria si Anglia.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Tot ce trebuie să știi despre RODIE, fructul-minune cu multiple beneficii...
Sursa: garbo.ro
-
INTERVIU EXCLUSIV: Cravata Galbenă, filmul prin care Serge Celebidachi aduce...
Sursa: kudika.ro