Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale vrea sa contracteze prin concesiune constructia si operarea tronsonului Craiova - Pitesti, proiect estimat la 9 miliarde de lei, cu TVA (2 miliarde de euro), care va fi realizat ca drum expres sau autostrada.

Contractul de concesiune vizeaza proiectarea, constructia, finantarea, operarea si intretinerea drumului expres sau autostrazii Craiova - Pitesti, cu o lungime de 121,18 kilometri, care va traversa judetele Arges, Dolj si Olt, scrie MEDIAFAX.

Optiunea pentru varianta de drum expres sau de autostrada va fi luata in urma etapei de dialog competitiv cu candidatii preselectati, se arata intr-un anunt al CNADNR.

Candidatii trebuie sa aiba o medie a cifrei de afaceri in domeniul de activitate aferent infrastructurii de transport rutier de minim 1,3 miliarde lei, pe ultimii trei ani (2010 - 2012), potrivit sursei citate.

Pretul ofertei va avea o pondere de 75%, in vreme ce nivelul calitativ, tehnic si functional al solutiei tehnice va conta in proportie de 25%. Termenul limita pentru depunerea candidaturilor este 8 mai.

Citeste si: Autostrada Craiova - Slatina - Pitesti va fi inceputa in acest an


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.