Taxele si impozitele locale pentru sectoarele 2, 3 si 4 din Bucuresti, Cluj-Napoca si Targu Mures pot fi platite cu cardul in noua locatii special deschise in perioada 4 - 31 martie in centre comerciale.

Voluntari de la banci si primarii vor asista contribuabilii la standurile special deschise zilnic, intre orele 16:00 si 20:00, in Real Vitan, Auchan Titan, Real Theodor Pallady si Cora Pantelimon din sectorul 3, Sun Plaza Mall si Piata Progresul Nou din sectorul 4, Carrefour Colentina din sectorul 2, Iulius Mall din Cluj-Napoca si Promenada Mall din Targu-Mures.

Plata taxelor si impozitelor locale se poate face in cadrul locatiilor speciale cu orice tip de card bancar, cu ajutorul aceluiasi sistem informatic disponibil si la administratiile fiscale. Astfel, in baza actului de identitate, contribuabilii vor afla cu exactitate sumele de plata, inclusiv eventualele restante, si pot decide sa le plateasca partial sau integral.

Citeste articolul complet pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.