Job-urile in domeniul advertisingului

Cerinte la angajare: studiile in domeniul marketingului ar putea fi de ajutor, insa cel mai mult conteaza creativitatea, comunicarea foarte buna si bineinteles anumite programe IT specifice domeniului, potrivit companiei de recrutare ManpowerGroup Romania.

Salarizare: un incepator poate porni de la 1.200 lei, dar salariile in aceasta industie pot sa ajunga la peste 1.000 de euro.

Trainer team-building

Cerinte la angajare: studiile nu conteaza foarte mult, important ar fi insa atestatul de Formator de Formatori.

Pentru aceasta pozitie este importanta personalitatea si abilitatile de lucru cu echipe, creativitatea si, cu siguranta, hobby-urile sportive, potrivit ManpowerGroup Romania.


Suport center-call center

Aici se cauta tineri absolventi cu abilitati de comunicare si cu cunostinte corecte de limbi straine (engleza, franceza, italiana, olandeza), potrivit datelor furnizate de compania de recrutare Adecco.

In functie de limbile straine vorbite un entry-level poate avea de la 400 de euro la peste 800 de euro (daca vorbim de limbi nordice cunoscute).

Companiile investesc in angajati oferindu-le traininguri de abordare, de comunicare eficienta, de mediere a conflictelor, de gestionare corecta a terminilogiilor specifice.

In 2013 Romania devine o zona de interes pentru suport centere, in trendul externalizarii acestor servicii.

Citeste articolul complet pe Wall-Street.ro.