Smartphone-ul pe care il tii pe birou poate fi folosit nu doar pentru a citi mail-urile sau a da telefoane.O pleiada de aplicatii, multe dintre ele gratuite, iti pot face ziua de munca mult mai usoara si, per total, mai eficienta.

Wunderlist

Wunderlist este o aplicatie gratuita ce te va ajuta sa iti pui in ordine temele zilnice. Este, practic, o lista digitala care poate fi setata pentru a-ti trimite remindere si impartasirea de evenimente catre colegi, in timp real. Este gazduita in cloud, asa ca datele sunt sincronizate usor intre device-uri.

Genius Scan

Genius Scan scaneaza documente de orice fel in fisiere PDF. Este o modalitate usoara de a iti cataloga notitele scrise de mana pentru a le impartasi ulterior cu colegi.

Aplicatii Cloud Storage

Aplicatii de stocare in cloud pot fi extrem de utile, mai ales ca ai mai multe optiuni, atat pentru iOS cat si pentru Android sau Windows Phone. Trei dintre cele mai populare sunt SkyDrive, Dropbox si Google Drive.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.