Apa Nova va majora, in martie, cu 75 de bani metrul cub de apa livrata clientilor din Bucuresti, pentru a face rost de bani pentru investitiile solicitate de Primaria Capitalei.

"De la inceputul lunii martie 2013, bucurestenii vor plati cu 75 de bani/metru cub (TVA inclus) mai mult pentru serviciul de apa si de canalizare. Ultima ajustare ordinara de tarif a fost aplicata in august 2010", se arata intr-un comunicat al companiei.

Potrivit comunicatului, dupa aceasta majorare o familie va cheltui pentru plata facturii la serviciile de alimentare cu apa si de canalizare 3,5% din venitul mediu lunar.

"Insa, pana la sfarsitul anului 2016, ca urmare a finalizarii unor investitii importante pentru bucuresteni (...), tarifele pentru serviciile de apa si de canalizare vor scadea cu 23%, deoarece se termina perioadele de aplicare pentru unele ajustari de tarif. Aceasta scadere este calculata fara a lua in calcul inflatia si alte ajustari extraordinare ale tarifului", se mai arata in comunicat, scrie MEDIAFAX.

Apa Nova Bucuresti este controlata de compania franceza Veolia, iar in anul 2000 a concesionat serviciul public de alimentare cu apa si de canalizare din Bucuresti, pentru o perioada de 25 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.