La inceput de an companiile din Romania au continuat sa efectueze schimbari in management, intre care se numara P&G, Euroko sau Carpatica, precum si o serie de promovari.

Florin Ilie este noul director de strategie al ING Romania

Florin Ilie (foto), una dintre cele mai cunoscute voci din piata financiara romaneasca, este noul director de strategie al ING Romania. El a coordonat anterior operatiunile de pe Bursa de la Bucuresti ale bancii olandeze, fiind totodata si seful departamentului de equity research, scrie Wall-Street.ro.

Florin Ilie va fi responsabil de dezvoltarea strategiei bancii, el aflandu-se direct in subordinea CEO-ului Michal Szczurek.

ING Bank a renuntat la sfarsitul anului trecut la toate diviziile de brokeraj din tarile in care este prezenta, cu exceptia operatiunilor din Benelux si Polonia.

Florin Ilie lucreaza pentru ING Romania din anul 2004, timp in care a mai ocupat si functiile de business development manager si director financiar retail banking.

Daniel Nicolescu, noul Country Manager interimar al PayU in Romania

PayU Group a anuntat numirea lui Daniel Nicolescu in functia de country manager cu mandat interimar pentru operatiunile Grupului in Romania. Nicolescu il inlocuieste pe Cristian Herghelegiu care si-a anuntat recent retragerea din PayU.

Schimbarea a intrat in vigoare incepand de la 1 februarie 2013.

Din pozitia de country manager interimar, Nicolescu va asigura continuitate in implementarea strategiei PayU in Romania, alaturi de intreaga echipa de top management, pana la finalizarea procesului de numire a unui nou country manager.

Citeste articolul complet pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.