Elena Udrea este foarte suparata pe presa, pentru ca ii verifica activitatea de la Ministerul Turismului si nu o lasa sa isi faca treaba in liniste.

Elena Udrea se plange mereu ca nu este lasata in pace, iar presa este mereu cu ochii pe ea si pe ceea ce face. 9AM a vrut sa afle ce o supara atat de mult pe doamna Udrea si care sunt planurile ei pentru Romania, in noul numar din Zeflemeaua Saptamanii.

  • 9AM: Doamna Udrea, spuneti-ne adevarul, furati bani de la minister?

Elena Udrea: Am, aaa, ooo…ppffff.

  • 9AM: Poate vreti sa va desfaceti putin fermoarul la rochie sa puteti respira.

ElenaUdrea: A da, era sa uit. Rochia asta de 50.000 de euro mi-e putin stramta, dar arata bine. Nu, cum sa fur, ce intrebare mai e si asta? Toti banii din minister sunt cheltuiti prin contracte cu diversi constructori si pe promovarile nationale.

  • 9AM: Doamna Udrea, care este cel mai mare proiect al dumneavoastra pentru Romania?

Elena Udrea: Visul meu este ca fiecare copil din aceasta tara, fie de la oras sau de la sat, sa aiba propria lui sala de sport si propriul bazin de inot.

  • 9AM: Dar nu credeti ca banii de la stat ar putea fi investiti mai bine, in alte lucruri ceva mai utile?

Elena Udrea: Nu, in niciun caz. Noi trebuie sa pastram imaginea populatiei din Romania intacta - fetele frumoase si barbate puternici. Si cum am putea sa facem mai bine acest lucru decat prin sport? Fiecare copil trebuie sa se antreneze, sa nu ajungem o natie de obezi, sa atragem in continuare strainii pe la noi.

  • 9AM: Dar nu credeti ca ar trebui sa facem ceva pentru a aduce bani in tara?

Elena Udrea: Pai banii vin oricum de la FMI. Si in rest, cu turistii, tot pe fete ne bazam. Sa ramana frumoase si sa arate bine, ca asa au sanse sa isi “prinda” cate un milionar sau un afacerist si atunci vor trai bine. Trebuie sa urmeze exemplul meu – m-am casatorit cu Cocos si uite ce bine imi merge. Ce atata romantism si dragoste? Banii, acolo e dragostea adevarata.
Citeste si:
Doar aproape 3 din 10 români cred că apa de la robinet este sigură...
Doar aproape 3 din 10 români...

  • 9AM: Ati dori ca pe viitor sa obtineti o functie mai inalta in stat?

Elena Udrea: Bineinteles. Am vorbit deja cu Traian, dar mi-a zis ca Romania inca nu e destul de deschisa la minte ca sa accepte o femeie presedinte, dar cine stie… poate peste cativa ani lucrurile se vor schimba.

  • 9AM: Cum va mai intelegeti cu Traian Basescu?

Elena Udrea: Foarte bine, ca si inainte. Traian e un barbat foarte potent, pardon, puternic. Ne ajutam reciproc.

  • 9AM: Ce va doriti de la Mos Craciun anul acesta?

Elena Udrea: Pai... as vrea o rochie de la Chanel, niste pantofi de la Gucci si inca o geanta Luis Vuiton, ca nu am decat 15 si nu imi plac numerele impare. A da, si bineinteles, inca vreo cateva milioane de euro pentru Turism. Sa ma mai scuteasca astia cu Sanatatea si Educatie – in Turism ne trebuie bani.

  • 9AM: O urare pentru cititorii nostri?

Elena Udrea: Stati linistiti dragi romani, putea fi si mai rau. Dar daca nu aveti ce sa puneti sub bradul de Craciun, va mai donez eu cateva haine care mi-au ramas mici intre timp.
Citeste si:
De ce va investi Ungaria 100 de milioane de euro în turismul din...
Ungaria va investi 100 de...

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.