Clubul alb-rosu a fost amendat de UEFA pentru comportamentul suporterilor si risca sa joace meciurile din grupele UEFA pe un stadion din strainatate

Victorie in deplasare, joc foarte bun si la Xanthi, si in meciurile care au urmat, psihic excelent: Dinamo are toate motivele pentru a astepta linistita meciul din aceasta seara. Mai mult decit atit, Skoda Xanthi a ramas fara antrenor, Yannis Mazurakis prezentindu-si demisia la finele saptaminii trecute. Reactia fostului tehnician al grecilor este normala daca ne gindim la faptul ca echipa se afla pe penultimul loc in Grecia, cu doar doua puncte dupa cinci etape. "Plecarea antrenorului genereaza intotdeauna energii noi la echipa. Jucatorii se mobilizeaza suplimentar pentru a-l impresiona pe noul venit", a comentat Mircea Rednic schimbarile de la Xanthi.

Antrenorul liderului din Liga I este optimist, dar indeamna la luciditate si isi avertizeaza jucatorii: "Spre deosebire de partida din Grecia, ei vor fi mai ofensivi, pentru ca nu mai au ce pierde". Este posibil ca Mircea Rednic sa inceapa meciul cu trei atacanti pentru a-i tine pe greci departe de poarta lui Gaev. Dinamo are ceva probleme de lot, Pascovici, Ze Kalanga si Mihut neputind fi utilizati astazi. Angolezul si Mihut sint accidentati, iar fundasul stinga este invoit de Rednic pentru a fi alaturi de baietelul sau, care va fi supus unei interventii chirurgicale pe creier. Partida va incepe la ora 20.00 si va fi transmisa in direct de TVR 1.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.