Publicatia "News of the World" sustine ca Real Madrid ii va oferi tehnicianului echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, un contract pe trei sezoane, care include un salariu anual de 7,5 milioane de euro. Potrivit sursei citate, vicepresedintele gruparii madrilene, Emilio Butragueno, va discuta cu oficialul clubului Arsenal, David Dein, la tragerea la sorti a meciurilor din optimile de finala ale Ligii Campionilor, pe 16 decembrie, in Elvetia. Oferta clubului Real Madrid reprezinta un salariu-record pentru un tehnician al echipei spaniole.

"Se stie foarte bine ca Florentino Perez este un mare admirator al lui Wenger si nu si-a pierdut niciodata speranta ca il va convinge, in cele din urma, sa vina la Real Madrid", a declarat o sursa din cadrul gruparii madrilene.

Arsene Wenger a anuntat ca vrea sa onoreze pana la final contractul cu Arsenal, care va expira in 2008, insa Real este hotarat sa il aduca pe Wenger in Spania, ca succesor al lui Vanderlei Luxemburgo.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.