Vicepresedintele Federatiei Romane de Atletism, Gabriela Szabo, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca asteapta scuze publice din partea cotidianului spaniol Mundo Deportivo, care a folosit o imagine a sa intr-un articol despre o fosta sportiva americana devenita prostituata.

"Eu nu am vazut articolul nici pe online si nici sub forma de print, cert este ca gafa este putin impardonabila. Este adevarat ca am alergat cu Suzy Hamilton in competitiile internationale si este adevarat ca exista fotografii cu mine, dar eu in fata ei, amandoua suntem blonde, amandoua suntem de aceeasi inaltime si probabil ca aici s-a facut confuzia", a spus Szabo, pentru MEDIAFAX.

Gabriela Szabo a afirmat ca a sunat la ambasada Romaniei de la Madrid, iar oficialii acesteia vor suna la redactia cotidianului catalan, pentru a-i oferi Gabrielei Szabo un drept la replica.

"Am sunat la ambasada Romaniei de la Madrid, au fost foarte prompti, foarte amabili si incearca sa ma ajute in sensul sa sune la redactie, iar ei sa imi dea un drept la replica prin care sa-si ceara scuze si chiar sa imi trimita mie o scrisoare, iar acum astept. Este foarte dificil sa negociezi aceasta situatie, pentru ca sunt zile de sarbatoare. Astept in urmatoarele zile sa vad atitudinea celor de la ziar. Voi mai suna la ambasada Romaniei de la Madrid, pentru a vedea ce s-a intamplat", a completat Szabo.

Gabriela Szabo a precizat ca a verificat stirea pe varianta online a ziarului, insa nu a mai gasit poza cu ea pe site.

"Pe editia de online nu mai exista, a fost schimbata imediat. Probabil ca si-au dat si ei seama de gafa, dar o sa astept scuzele lor in continuare", a explicat Szabo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.