Fostul impresar Giovani Becali, a fost luat prin surprindere de decizia fundasului de la Inter Milano de a se retrage de la echipa nationala a Romaniei.

"Cred ca acea accidentare grava, pe care a avut-o cu ceva timp in urma la echipa lui de club, l-a facut sa fie precaut si sa se gandeasca foarte serios la viitor. Nu uitati ca el a suferit o interventie chirurgicala foarte dificila, la cap. Fereasca Dumnezeu, putea fi foarte rau . . .

Dar a depasit cu bine momentul. Parerea mea e ca el s-a consultat cu o singura persoana. E vorba de Adelina, sotia lui. Sunt convins ca ea l-a facut sa renunte la tricolor. Intr-un fel, era normal ca el sa discute cu Adelina despre acest subiect. E doar jumatatea lui", a spus Becali, pentru Libertatea.

Fostul impresar FIFA este de parere ca retragerea lui Chivu de la nationala lasa un gol "imens" in defensiva echipei si crede ca va fi foarte greu de gasit un inlocuitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.