Adrian Porumboiu continua atacurile dure la adresa sefului arbitrilor, Ion Craciunescu. Finantatorul Vasluiului a gasit un aliat in Sorin Cirtu

Chiar daca jucatorii sai nu au reusit sa marcheze nici cu poarta goala, facindu-l pe Adrian Porumboiu sa darime ghivecele cu flori de la tribuna oficiala, nervii patronului vasluian s-au canalizat tot pe arbitrii lui Ion Craciunescu. "Nu am nevoie sa ne favorizeze prin arbitraj, ci doar ca acesta sa fie corect. Au teme precise arbitrii si intra in transa, pentru ca trebuie sa-i faca pe plac sefului lor. De fapt, nu sint ei cei mai vinovati, ei sint doar simpli executanti. A fost o maniera de arbitraj cu lectia foarte bine invatata si poate ca seful arbitrilor (n.r. - Ion Craciunescu, presedintele CCA) are satisfactii teribile ca a reusit sa faca sa mai pierdem inca doua puncte la 'adevar>>. Ceea ce doresc sa-i reamintesc lui Craciunescu este sa se gindeasca la faptul ca functia pe care o detine este trecatoare. Poate sa ma raporteze unde doreste, la Bush, la NATO, la Bruxelles, la Putin", a afirmat Porumboiu.

Acesta a fost reclamat de presedintele CCA la Comisia de Disciplina a FRF, cazul fiind aminat pentru aceasta saptamina.

Finantatorul Vasluiului si-a gasit un aliat in Sorin Cirtu, care a parasit tunind si fulgerind banca de rezerve de la Constanta, cu aproape o jumatate de ora inainte de terminarea meciului cu Farul. "Pe mine ma arbitreaza femei, Bocanei (n.r. - aluzie la numele centralului, Bocaneala), FC Arges a ajuns cobaiul campionatului", a spus tehnicianul echipei FC Arges, care nu se afla la primul gest de acest fel, la Bistrita parasind stadionul in semn de protest fata de prestatia propriilor elevi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.