Aproximativ 15 birouri de la Stadionul Steaua din Capitala au fost devastate de doua persoane.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat pentru MEDIAFAX, ca cele doua persoane au intrat in cladirea de birouri din complexul din Bulevardul Ghencea in jurul orei 4.00, insa camerele de supraveghere nu au surprins decat siluetele acestora.

Cele doua persoane au intrat pe la tribuna oficiala, de unde au ajuns in zona cu birouri, devastand aproximativ 15-16 incaperi aflate la etajele unu-trei ale cladirii. La etajul al treilea, suspectii au iesit din imobil fortand o usa, a precizat Ciocan.

El a mai spus ca printre birourile devastate de cele doua persoane este si cel al lui Valeriu Argaseala, presedintelui Consiliului de Administratie al FC Steaua, unde au taiat cu flexul o casa de bani aflata in pardoseala, precum si cel al contabilului sef al clubului.

  • Firma de paza a Stadionului Steaua afirma ca infractorii n-au luat nimic din birourile oficialilor

Presedintele firmei de paza a Complexului Sportiv Steaua, Dan Ionescu, a declarat pentru MEDIAFAX, ca infractorii care au patruns in cladirea de birouri a clubului "ros-albastru" nu au sustras nimic din acestea.

"Am fost azi dimineata acolo. Nu au fost semnalate pagube. Infractorii au fortat incuietorile a doua-trei birouri dar pentru ca n-au gasit bani, nu au luat nimic. Doar au ravasit lucrurile pe acolo
", a spus Dan Ionescu, presedinte al firmei de paza Shelter.

Acesta a precizat ca infractorii au putut sa patrunda in cladirea de birouri pentru ca sistemul de alarma al acesteia nu a fost armat. "Sistemul de alarma de la Tribuna Oficiala nu a fost armat asa ca nu s-a declansat cand infractorii au intrat in cladire. Au putut sa lucreze in liniste dar nu au gasit nimic. Oamenii nostri erau la datorie la Stadionul Steaua. Avem patru oameni care se ocupa de paza tot timpul la stadion, ei stau la intrarile in complex si patruleaza si in interiorul lui, plus o patrula mobila. Dar perimetrul Complexului Sportiv Steaua este foarte mare iar unele intrari nu pot fi asigurate asa cum trebuie, mai ales cele care dau in camp deschis", a mai spus el.

Dan Ionescu a mentionat ca unul dintre agentii de paza a urmarit un suspect dar nu a putut sa-l prinda. "Unul dintre agentii de paza a vazut un suspect la iesirea din Complexul Steaua, a pornit in urmarirea lui dar s-a pierdut prin campul dinspre parcarea VIP a stadionului. Noi am semnalat aceasta problema, iarba e foarte inalta acolo, are aproximativ doi metri iar zona nu e sigura. Am luat deja masurile necesare sa remediem si acest aspect. Sistemul de alarma de la cladirea de birouri nu este al nostru, noi l-am gasit cand am fost angajati aici. S-a discutat acum si despre acest sistem iar noi vom monta altul", a explicat el.

Citeste si:
5 aspecte de care să ții cont când alegi cadoul pentru colegul de...
5 aspecte de care să ții cont...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.