Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca Steaua s-ar putea desparti de golgheterul Pantelis Kapetanos, pentru care clubul din Ghencea a primit o oferta de doua milioane de euro, insa nu a dorit sa dezvaluie numele echipei care l-a ofertat pe grec.

"Pentru Kapetanos avem o oferta de doua milioane de euro. Se face in proportie de 80 la suta. Sa iei un jucator gratis si sa-l vinzi cu doua milioane e ceva", a spus Becali, la GSP TV, potrivit NewsIn.

Becali a adaugat ca antrenorul Mihai Stoichita "habar n-are" ca il va vinde pe Kapetanos, insa a tinut sa precizeze ca "jucatorul nu pleaca pana cand Steaua nu aduce un atacant de mare valoare".

La capitolul achizitii, Becali a anuntat ca Steaua este foarte aproape sa transfere "un mijlocas de 26 de ani, de la echipa unde a jucat Beckham, parca Mike Magee il cheama". "Nu stiu prea multe lucruri despre el. Stiu ca este un mijlocas care i-ar prinde bine Stelei. Il veti vedea cand va veni cu noi in cantonament", a spus Becali.

Altfel, Becali a confirmat interesul pentru aducerea in Ghencea a lui Dacian Varga si a lui Rui Duarte, explicand ca pentru fundasul lui FC Brasov ar fi dispus sa plateasca 500.000 de euro si a recunoscut ca formatia pregatita de Viorel Moldovan vrea sa-l imprumute pana in vara pe Dayro Moreno.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.