Fundasul lui Fenerbahce, Roberto Carlos, a afirmat ca este dispus sa evolueze timp de sase luni gratis la Real Madrid, iar din decembrie va pleca de la formatia din Istanbul, informeaza editia online a AS.
"Eu sunt la al treilea sezon la Fenerbahce si am decis sa plec in decembrie. Am 36 de ani, pot sa mai joc inca doi. Mi-ar placea sa ma intorc in Brazilian si sa evoluez la o echipa de acolo. Am mai multe oferte, dar as fi dispus sa joc sase luni la Real Madrid fara sa primesc salariu. Din iarna pana in luna iunie. Mi-ar placea foarte mult, am petrecut aici ani minunati, ma simt ca acasa", a spus Roberto Carlos, conform NewsIn.

Jucatorul a afirmat ca ar fi de acord si cu propunerea lui Florentino Perez, care il vrea intr-o functie de conducere la formatia spaniola. "Mi-ar placea mult sa lucrez alaturi de echipele de copii si tineret. Mereu m-am inteles bine cu Perez, chiar daca nu eram atat de apropiat de el. Este adevarat ca 'galacticii' erau platiti mai bine decat mine, dar niciodata nu m-am plans de acest lucru", a adaugat acesta.

El a mai spus ca Real Madrid va trece peste infrangerea cu Sevilla. "Critica este normala la Madrid, nu s-a schimbat nimic fata de anii trecuti. Pentru mine, Kaka este cel mai bun jucator din lume, nu exista nicio indoiala", a mai spus brazilianul.

Formatia turca Fenerbahce, unde evolueaza Roberto Carlos, va evolua contra Stelei la 22 octombrie, in Liga Europa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.