Sport 12 August 2009 13:09
Germanul Michael Schumacher a anuntat ca nu va putea reveni in Formula 1 odata cu Marele Premiu al Valenciei, din cauza durerilor pe care le are in zona gatului, informeaza site-ul oficial al pilotului, citat de AFP.
"Am fost nevoit sa il informez luni seara pe presedintele scuderiei Ferrari, Luca di Montezemolo, si pe directorul Stefano Domenicali ca nu il voi putea inlocui pe Felipe Massa in Marele Premiu al Europei. Am incercat totul pentru a putea reveni in circuit, dar, din pacate, nu am reusit. Nu am putut sa scap de durerile pe care le am la gat, desi, din punct de vedere medical am facut totul", a spus Schumacher, potrivit NewsIn.

Michael Schumacher, in varsta de 40 de ani, ar fi trebuit sa revina in circuitul mondial, dupa o pauza de aproape de trei ani, la volanul unui Ferrari, pentru a-i lua locul lui Felipe Massa, dupa ce brazilianul s-a accidentat destul de grav in sesiunea de calificari a Marelui Premiu al Ungariei, la data de 25 iulie. Germanul, septuplu campion mondial, a efectuat si o serie de teste alaturi de scuderia Ferrari, la data de 31 iulie, pe circuitul de la Mugello, din Italia.

Durerile pe care Schumacher le are la gat sunt cauzate de un accident de motocicleta pe care acesta l-a suferit in luna februarie, pe un circuit din Spania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.