Sport 22 Mai 2009 01:22
Mijlocasul lui Dinamo, Gabriel Torje, a declarat, joi, ca meciul cu Unirea Urziceni, din etapa a 32-a a Ligii I, este pentru echipa sa cel mai important din acest sezon, deoarece poate decide campioana.
"Mai e putin si vom juca finala campionatului. E cel mai important meci din acest sezon. Vom intalni o echipa organizata, care, din cate stiu, a primit doar patru goluri in acest retur. Mergem sa castigam, pentru ca suntem Dinamo. Adversarii au incercat sa adoarma lumea, din etapa a 5-a a returului au declarat ca nu vor titlul, iar acum sunt la doua puncte de noi", a spus Torje, citat de NewsIn.

La randul sau, Cosmin Moti afirma ca o victorie in meciul de la Urziceni i-ar aduce lui Dinamo intr-o foarte mare proportie titlul de campioana: "E o finala, dar e una dintre multele pe care le-am disputat pana acum. Daca trecem cu brio, suntem 95% campioni. Trebuie sa simtim titlul in acest meci, pentru ca ar fi extraordinar pentru noi sa devenim campioni. Nu ne gandim in niciun caz la infrangere, vrem doar victoria. Nu e nicio presiune, e un joc care trebuie castigat".

Atacantul Marius Niculae a declarat ca Dinamo are un lot superior valoric fata de adversarii de duminica: "E finala campionatului, pentru ca joaca locul 1 cu locul 2. Simt ca se apropie titlul. Suntem intr-o forma buna, iar daca vom castiga, suntem aproape campioni. Avem un lot mai bun, experienta mai multa, si a venit timpul sa invingem pe Unirea. Presiunea e la ei, nu la noi, pentru ca avem doua puncte avans si un program mai usor. Suntem foarte aproape de titlu si nu vreau sa ma gandesc la infrangere".

In incheiere, Niculae a vorbit si despre speculatiile conform carora antrenorul Mircea Rednic va pleca de la Dinamo la finalul sezonului: "Daca vom iesi campioni, sper ca si domnul Rednic va dori sa antreneze in Liga Campionilor. Nu cred ca va pleca".

Dinamo si Unirea Urziceni se vor intalni duminica, intr-un meci din etapa a 32-a a Ligii I. Ros-albii sunt pe primul loc in clasament, cu 65 de puncte, in timp ce ialomitenii se afla pe pozitia a doua, cu 63 de puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.