Sport 17 Aprilie 2009 14:30
Presedintele clubului FC Timisoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, joi, ca Dinamo este o echipa puternica, dar banatenii isi doresc sa castige aceasta competitie si vor trece de formatia antrenata de Mircea Rednic

"Din punctul meu de vedere imi convine aceasta tragere la sorti. Nu m-ar deranja sa jucam in Bucuresti, dar trebuie sa analizam bine situatia. Avem obiectiv castigarea acestei competitii. A avenit momentul sa castigam in fata lui Dinamo si sa ne adjudecam si trofeul. Dinamo joaca un fotbal frumos, insa noi trebuie sa castigam", a declarat Gheorghe Chivorchian.

Antrenorul Gabi Balint a spus pentru site-ul oficial al clubului ca nu avea preferinte pentru tragerea la sorti, deoarece orice adversar ar fi fost periculos in aceasta faza a competitiei. "Toate celelalte formatii sunt puternice si fiecare dintre semifinaliste este favorita la trofeu".

FC Timisoara va juca impotriva lui Dinamo in semifinalele Cupei Romaniei, conform tragerii la sorti care a avut loc joi, la sediul FRF. In cealalt semifinala se vor intalni CFR Cluj si FC Vaslui. Meciurile din penultimul act al competitiei se vor juca pe 28, 29 sau 30 aprilie, in timp ce finala va avea loc pe 13 iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.