Presedintele Consiliului Director al echipei FC Timisoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, miercuri, agentiei NewsIn, ca internationalul Cosmin Contra l-a asigurat ca in momentul in care se va hotari sa revina in fotbalul romanesc o va face doar la formatia banateana.

"De fiecare data cand echipa nationala are meci acasa, Cosmin Contra este transferat la Dinamo. Eu stiu ca am avut o discutie cu Contra, si el mi-a spus ca singurul club la care va juca atunci cand se va intoarce in tara va fi Timisoara", a declarat Gheorghe Chivorchian.

In ultimul timp presa a scris ca jucatorul lui Getafe, Cosmin Contra, ar putea ajunge la Dinamo, iar presedintele bucurestenilor, Cristi Borcea, a declarat ca s-a inteles cu internationalul roman pentru o revenire a acestuia la gruparea sa.

Cosmin Contra a evoluat la FC Timisoara intre 1993 si 1996, dupa care s-a transferat la Dinamo, formatie pentru care a jucat 3 sezoane si jumatate. Internationalul roman a plecat apoi in strainatate si a trecut pe la cluburi precum Deportivo Alaves, AC Milan, Atletico Madrid, West Bromwich, dupa care a revenit in Romania la FC Timisoara, in sezonul 2004-2005.

In cele din urma, Contra a ajuns in Spania la Getafe, iar in ultima perioada s-a vorbit tot mai mult despre o intoarcere a fundasului in Liga I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.