Social 1 August 2008 15:54
Formatia de heavy metal Trooper a decis sa ajute victimele inundatiilor prin donarea profitului obtinut in urma vanzarii tricourilor oficiale ale grupului, care sunt disponibile de cateva zile pe site-ul oficial al trupei, www.trooper.ro, informeaza NewsIn.

"Zilele astea ne-am tot uitat la televizor si am vazut ce se intampla cu inundatiile din nord-vestul tarii. Nu puteam ramane indiferenti, asa ca am hotarat sa donam profitul rezultat din vanzarea tricourilor acelor oameni care chiar au nevoie de banii astia. Vom anunta aceasta decizie si pe scena, la deschiderea concertului Iron Maiden si speram sa atraga cat mai multi oameni", a declarat Aurelian Dinca, chitarist Trooper.

Formatia Trooper a fost aleasa de Iron Maiden pentru a canta in deschiderea concertului de pe Stadionul Cotroceni, dupa ce britanicii au studiat mai multe propuneri de trupe romanesti.

Trooper s-a infiintat in Targoviste pe data de 25 octombrie 1995, formula de atunci fiind neschimbata pana in prezent: Ionut Radulescu (bass, voce), Ionut Covalciuc (tobe si percutie), Alin Dinca (voce), Laurentiu Popa (chitara, voce) si Aurelian Dinca (chitara, clape, voce).

In 2001 formatia castiga Locul I (in topul de specialitate al revistei "Heavy Metal Magazine") la categoria "Cea mai buna trupa tanara", iar in octombrie 2002 apare albumul de debut "Trooper I". Trupa a lansat 3 albume de studio si un boxset in 2007 care sarbatoreste cei 12 ani de existenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.