Social 31 Iulie 2008 10:12
Intr-o editie speciala gazduita de Mihai Tatulici si Andreea Marin-Banica, transmisa in direct de la Adjudeni, sinistratii au primit o veste buna: Realitatea TV va gazdui un teledon petru a-i ajuta sa-si refaca vietile. Alti sinistrati au primit ajutor in direct de la telespectatorii impresionati de drama lor.

La Adjudeni si Tamaseni cei care au ramas fara case sunt resemnati, dar increzatori ca poate se va gasi cineva sa-i ajute. Andrea Marin-Banica si Mihai Tatulici au prezentat in direct sinistratilor dovezi de solidaritate. O parte a Romaniei a fost ingenuncheata de apele Prutului si Siretului. Puhoaiele au lovit zeci de localitati si i-au alungat pe oameni in pribegie. Mii de suflete au ajuns astfel fara voia lor sa renunte la tot ce adunasera intr-o viata de om.

''Am pornit azi spre locurile unde sunt nascuta, si am sunat Realitatea sa intreb ce putem face, impreuna cu Unicef-ul'', a marturisit Andreea Marin-Banica in direct.

Pana la teledonul organizat special pentru a-i ajuta pe cei din zonele afectate de inundatii, pana cand cineva le va aduce ceva ajutoare, sinistratii din Adjudeni si Tamaseni sunt pesimisti.

O telespectatoare Realitatea, impresionata de dramele de la televizor, a facut dovada solidaritatii in direct..
''Fetita pe care o mangaie Andreea Marin eu pot sa o iau sa o dau la un liceu aici in Bucuresti, sa-i ofer casa, cazare, mancare, imbracaminte, si in vacanta la familia ei'', a anuntat telespectatoarea.

Pana la eventule ajutoare, multi dintre sinistrati sunt resemnati, fara speranta ca le va fi vreodata mai bine.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.