Consiliul Judetean Timis a inceput o campanie de sensibilizare a firmelor din intreaga tara fata de problemele pe care le au sinistratii din judetul Timis, care si-au pierdut casele in inundatii. Pentru cei loviti de furia apelor cel mai mult este nevoie acum de materiale de constructii. Pentru a-i ajuta, pe site-ul CJT, www.cjtimis.ro a fost creata o sectiune: inundatii in judetul Timis, unde sunt prezentate, pe localitati, casele afectate de inundatii.

Astfel firmele si persoanele fizice care doresc sa ajute la reconstructia caselor avariate pot selecta imobilul/imobilele pe care intentioneaza sa le refaca. Cei interesati pot vizualiza o lista cu casele avariate, la care sunt anexate fotografii si numele proprietarilor. Baza de date va fi completata cu toate localitatile si casele din Timis care au avut de suferit. CJ Timis a initiat deja proiecte urbanistice de reconstructie a localitatilor inundate, fiind prioritara refacerea pana la toamna a acestor case afectate. Au fost selectate proiecte tip de case cu doua si trei camere.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.