Social 30 Iulie 2008 15:36
Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile a trimis, in cursul acestei dupa amiezi, o avertizare hidrologica, cod rodu catre judeteler Botosani, Neamt, Bacau si Iasi si cod portocaliu catre judetele Bacau si Vrancea .

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a anuntat ca avertizare hidrologica de cod rosu pentru raurile Prut si Siret, aferente judetelor: Botosani, Neamt si Bacau, a fost prelungita pana astazi la ora 16.00.

De asemena INHGC avertiza ca se mentine cod portocaliu pe cursul mijlociu al Siretului (sectorul ac. Galbeni – Adjudul Vechi), pe Prut in sectiunea de la intrarea in tara (Oroftiana) si pe sectorul aval ac. Stanca Costesti – s.h. Stanca Aval), aferente judetelor: Bacau,Vrancea si Botosani.

Codul galben ramane valabil tot pe raul Prut pe sectorul aval s.h. Stanca-Aval – s.h. Prisacani, aferente judetelor: Botosani si Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.