E-urile sunt responsabile si de afectiuni mult mai grave. Un studiu francez despre securitatea alimentara arata ca jumatate din produsele alimentare din Romania contin substante cancerigene. Cele mai multe E-uri considerate toxice se gasesc in bauturile racoritoare, mezeluri, dulciuri si gume de mestecat, sub forma de coloranti, conservanti sau amelioratori de gust. Aditivii provoaca probleme de respiratie, alergii, afecteaza vasele de sange, produc boli de piele si ataca sistemul nervos.
Despre autor:
Sursa: Curentul.ro
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Uneori prieteniile încheiate dor mai tare decât despărțirile romantice
Sursa: garbo.ro
-
Cum arăta Denise Rifai la începutul carierei sale în televiziune. Vedeta este...
Sursa: kudika.ro