Social 19 Iulie 2008 23:21
Atentie! In Mamaia se circula mai rau ca in Bucuresti. Traversarea statiunii va poate lua chiar ti doua ore
In week-end, sezlongul care iti da dreptul la o umbreluta costa 20 lei pe plaja sau la piscina, la Mamaia. In zona Eforie, sezlongul il obtii cu numai 8 lei, iar la doua luate primesti umbreluta gratuit, dar pe plajele aglomerate sezlongurile se dau la pachet: doua bucati cu umbreluta - 25 lei. In Mamaia optati pentru parcarile de pe malul lacului, caci pe partea cu marea o ora de stationare este taxata cu minimum 2 lei. Daca te intelegi cu casiera si nu ceri bon, poti lasa masina cateva ore in acelasi pret.

Orice suc in Mamaia costa 5 lei, placinta rotunda - 2,5 lei, iar pateul - 1,5 lei. Pentru o cutiuta de cafea premium platesti 5,5 lei, iar pentru o sticla de apa minerala sau plata la 1,5 litri - 3,5 lei. Un kilogram de fructe costa invariabil 10 lei, fie ca este de piersici, nectarine sau struguri. Pretul minim al berii este de 3,5 lei. O suta de grame de hamsie sau un porumb fiert costa la fel - 3 lei. Mititeii sunt pe toate drumurile, de la 1,5 lei bucata si urca periculos pana la 5 lei. In Vama Veche, un mic dejun consistent face 10 lei/persoana, iar un pranz cu doua feluri - 20 lei/persoana. Daca nu ai pretentii, cazare gasesti in statiuni cu cel putin 70 lei/camera/noapte.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.