Social 19 Iulie 2008 15:10
Festivalul Artmania 2008, desfasurat in perioada 18-20 iulie la Sibiu, a inceput ieri la ora 15.30, cand au urcat pe scena cei de la Frozen Dusk, in timp ce prima seara va fi dedicata concertelor Tiamat si Lacrimosa.

Trupa Frozen Dusk a urcat pe scena Artmania, amplasata anul acesta in Pavilionul 2007, cortul fostei Capitale Culturale, din Piata Unirii din Sibiu, de Sincarnate, Bucium si Agua de Annique. Concertul formatiei Tiamat este programat pentru ora 19.30, iar finalul primei zile de concert va apartine formatiei Lacrimosa.

Astazi, concertele vor incepe la 16.00 cu trupa Nexus, urmata de Avatar, Negura Bunget si Leaves Eye. La ora 20.00, va urca pe scena trupa Atrocity, iar de la 21.30 este programat concertul celor de la Gamma Ray.

Trupele Tiamat, Lacrimosa si Gamma Ray vor canta cate 90 de minute, Agua de Annique, Leaves Eyes si Atrocity vor canta cate o ora, iar Negura Bunget 40 de minute. Restul formatiilor romanesti vor sustine concerte de cate jumatate de ora.

De asemenea, organizatorii anunta, spre bucuria fanilor, ca accesul in Pavilionul 2007 al fostei capitale culturale europene va fi permis cu orice tip de aparatura foto. Bilete pentru Artmania Festival 2008 pot fi achizitionate in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara si online, pe www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro. Un bilet pentru o zi va costa 70 de lei, iar un abonament pentru ambele zile de concerte din cadrul festivalului costa 120 de lei.

Biletele pentru editia 2008 a festivalului Artmania sunt in numar limitat deoarece concertele nu vor mai avea loc in Piata Mare a Sibiului ca pana acum, ci in Pavilionul 2007, cu o capacitate maxima de 4.000 de locuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.