Social 12 Iulie 2008 13:28
Un bucurestean a provocat, joi noaptea, un accident in lant, in urma caruia au fost ranite 13 persoane. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala grava din culpa, informeaza Brigada de Politie Rutiera a Capitalei

Din primele cercetari, a reiesit ca barbatul, in varsta de 27 de ani, care se afla la volanul unui autoturism BMW, in timp ce rula pe strada Huedin a ignorat semnul "Cedeaza trecerea" la intrarea in intersectia cu strada Resita si s-a ciocnit cu un troleibuz. Acesta din urma circula pe strada Resita dinspre strada Luica, retragandu-se la depou.

In urma impactului, troleibuzul a ajuns pe sensul opus de mers, tamponandu-se frontal si violent cu un autobuz marca Mercedes, condus de Gheorghe O., in varsta de 52 de ani, din Bucuresti, care circula regulamentar pe strada Resita.

In urma accidentului, au fost internate in spital patru persoane, aflate in stare grava, printre care soferul autobuzului Mercedes si alti trei pasageri aflati in autobuz. Cei patru au fost operati la Spitalul Bagdasar, iar starea lor este stabila, a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al spitalului, dr. Florin Bica.

"Dintre cei patru pacienti operati, o femeie care a suferit o rana la cap se afla intr-o stare ceva mai grava, insa, din fericire, si ea este stabila. In afara celor patru, a fost internata o persoana cu rani usoare, care se afla, de asemenea, sub supraveghere medicala", a precizat dr. Bica.

Soferul troleibuzului, a fost operat la Spitalul de Urgenta Floreasca si se afla internat la sectia de Anestezie si Terapie Intensiv (ATI) a precizat, pentru NewsIn, potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, dr. Bogdan Oprita. "Pacientul a suferit o interventie chirurgicala dupa ce i-a fost strivita o gamba. Starea lui este acum stabila si se afla sub observatie, la sectia de ATI", a spus dr. Oprita.

Alte noua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Soferul BMW-ului care a provocat accidentul a fost indrumat de la spital catre domiciliu. Celor doi li s-au recoltat probe biologice, iar rezultatul etilotest a fost de 0, 00 mg/l in aerul expirat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.