Caravana Liberty Parade numara, si la cea de-a noua editie a sa, tot 3 camioane. Uriase, colorate si pline de viberi, camioanele Liberty Parade vor pleca la ora 17:00 din Olimp si vor parcurge drumul pana la Saturn in 3 ore, informeaza site-ul beatfactor.ro.

Evenimentul de anul acesta are si o importanta latura de responsabilitate sociala, acesta fiind pus sub semnul luptei impotriva drogurilor. “Be free!”, indeamna organizatorii evenimentului, Radio 21. “Un eveniment muzical de calitate superioara te ajuta sa te simti 'high' pe muzica celor mai tari artisti si DJ-i, asa ca drogurile e mai bine sa fie lasate acasa. Politia nu va face nici un fel de abateri de la regulile existente privind posesia si consumul de droguri si ca cei prinsi avand asupra lor orice fel de substante stupefiante vor fi arestati pe loc”, se arata intr-un comunicat de presa.

De asemenea, accesul persoanelor sub 18 ani nu va fi permis in incinta Liberty Parade Arena.

Mai multe informatii despre acest mega eveniment dance, sunt publicate pe site-ul www.libertyparade.com, in timp ce pe site-ul beatfactor.ro, pot fi gasite mai multre informatii despre DJ-ii care vor mixa anul acesta, printre care nume de marca ale scenei house, ca Vali Barbulescu sau Pagal.