Social 7 Iulie 2008 06:04
Pilotul Laurentiu Moldovan, in varsta de 75 de ani, participant la Campionatul National de Viteza in Coasta de la Resita, si-a pierdut ieri viata incercand sa obtina premiul cel mare
Pilotul din Cluj s-a rasturnat dupa ce a scapat masina de sub control si s-a izbit puternic de copaci. Comisarul-sef al Politiei Rutiere Caras, Decebal Davidoiu, a declarat ca nu se stie din ce motive soferul a pierdut control autoturismului. Moldovan a fost scos din masina de spectatori si de organizatori, iar medicii de pe ambulanta au spus initial ca are sanse de supravietuire, insa ranile sale au fost mult prea grave.
Pilotul clujean Bogdan Marisca, de la Napoca Rally Team, isi aminteste de Laurentiu Moldovan ca de un senior al pilotilor de elita clujeni.

„Era putin cunoscut publicului larg, deoarece facea parte nu din generatia veche, ci din generatia de dinaintea celei vechi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.