Social 2 Iulie 2008 04:58
Acesta ar ajuta, alaturi de sangele se testoasa, la refacerea dupa accidentare, respectiv imbunatatirea circulatiei sangelui
Autoritatile chineze, care fac toate eforturile pentru a se asigura ca Jocurile Olimpice, care incep peste aproximativ o luna, decurg fara incidente, isi concentreaza eforturile pentru a preveni izbucnirea unui scandal de doping. Nimic exceptional, daca nu ar fi vorba despre un avertisment extrem de serios transmis sportivilor chinezi, care sunt sfatuiti sa nu recurga la remediile traditionale chinezesti inainte de competitie, deoarece acestea pot contine substante interzise, cum ar fi efedrina, un stimulent gasit si in plante.

Printre remediile cu care se trateaza sportivii sunt rinichii pisati, numai buni de indepartat toxinele, sangele de broasca testoasa care ar imbunatati circulatia sangelui, picioarele de animal care dau forta membrelor si penisul de cerb, potrivit pentru cei care vor sa se refaca repede dupa o accidentare. Niciuna dintre aceste “retete-minune” nu mai este insa recomandata atletilor, iar comerciantii au obligatia sa le eticheteze cu cuvintele “sportivii trebuie sa foloseasca acest medicament cu precautie”.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.