Social 2 Iulie 2008 04:26
Tanarul de 19 ani din judetul Neamt care si-a violat nepoata de 11 ani si a lasat-o insarcinata, Adrian Fasola, a fost dat in urmarire generala, potrivit unor surse din cadrul Politiei Judetene Neamt, urmeaza sa fie cautat si de Interpol daca nu va fi depistat in Romania
Fotografia tanarului a fost trimisa tuturor serviciilor de politie, posturilor comunale din Neamt, precum si celorlalte inspectorate judetene de politie din Romania, afirma sursele citate. Pe numele lui Fasola a fost emis, luni, un mandat de arestare in lipsa, fiind acuzat de comiterea infractiunii de act sexual cu un minor. Mandatul de arestare preventiva a fost emis de Curtea de Apel Bacau, care a admis recursul facut de Parchetul de pe langa Tribunalul Judetean Neamt impotriva deciziei judecatorilor din Neamt de a-l cerceta pe Fasola in stare de libertate.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.