Social 20 Iunie 2008 02:40
Pustii cocotati pe scutere au ajuns un pericol public pe strazile Capitalei: in primele cinci luni ale lui 2008, in Bucuresti au avut loc 176 de accidente in care au fost implicate motoscutere si mopede
Bilantul celor 176 de incidente rutiere este cutremurator: 49 de persoane au ajuns la spital cu rani grave, si alte 148 au suferit leziuni mai usoare. Conform datelor furnizate de Brigada de Politie Rutiera (BPR), principalele cauze care au dus la producerea acestor accidente au fost neasigurarea la schimbarea directiei de mers si neacordarea prioritatii. De asemenea, mai multe persoane s-au ranit dupa ce au condus cu viteza excesiva, au pierdut controlul asupra vehiculului si s-au lovit de diferite obstacole sau pur si simplu au cazut.

Speriati de cresterea spectaculoasa a frecventei acestor accidente, politistii au demarat saptamana aceasta o actiune de verificare a legalitatii folosirii scuterelor in traficul bucurestean.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.