Social 19 Iunie 2008 12:00
Un barbat din Craiova a ajuns, marti seara, la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Judetean de Urgenta Craiova, dupa ce a fost impuscat in mana si picior cu un pistol cu bile de cauciuc, intr-un conflict pe strada, care ar fi pornit de la un schimb de replici cu o alta persoana.
Politistii craioveni au fost solicitati, marti seara, in jurul orei 21,00 sa intervina pe strada Papucarilor, din Craiova, pentru a aplana un conflict spontan de strada. Din primele cercetari politistii sustin ca focurile de arma trase de Costel Stanescu din Craiova ar fi fost pentru autoaparare.

Emil Matei, barbatul ranit, a fost trasnportat la UPU din cadrul SJU Craiova, unde a fost supus la doua interventii chirurgicale. „Emil Matei, in varsta de 41 de ani din Craiova, a fost adus la UPU cu o plaga impuscata in antebratul drept si una in gamba piciorului stang. A fost operat, iar acum este internat”, a declarat purtatorul de cuvant al SJU Craiova, Adriana Trica.

La aceasta ora politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut faptele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.