Social 18 Iunie 2008 12:13
Circulatia metroului a cunoscut intazieri de peste 25 minute in cursul diminetii din cauza unei defectiuni tehnice constatata de mecanicul unei garnituri de tren in dreptul statiei Dristor, a declarat directorul general Metrorex, Gabriel Mocanu, conform NewsIn.

"In dreptul statiei Dristor, la ora 9.30, mecanicul a constatat ca are o defectiune la semnalizare. A fost introdus un tren alternativ pe relatia Bucur Obor- Dristor2 fiind necesar sa se circule pe un singur fir, iar garnitura defecta a fost dusa la depou pentru stabilirea cauzei defectiunii. Intre timp s-a organizat circuitul pe relatia Bucur-Obor- Victoriei- Gara de Nord, unde s-a circulat la un interval de opt minute cu un tren <<pendula>>", a declarat directorul general al Metrorex.

Gabriel Mocanu a spus ca de la Dristor calatorii au fost preluati de alte garnituri, iar intarzierile de 25- 30 de minute s-au datorat faptului ca pe relatia Bucur-Obor -Dristor2 s-a circulat pe un singur fir. In jurul orei 10.00 circulatia a fost partial refacuta dar cu intarzieri de peste opt minute. Nu au fost probleme deosebite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.