Social 16 Iunie 2008 05:23
Mirela Strasina, injunghiata cu 14 lovituri de cutit in sediul casei de amanet Romero din Galati, purta in pantece un copil de doua luni

Tot mai multe indicii duc spre concluzia ca mafia din Galati este implicata in crima careia i-a cazut victima, sambata dimineata, tanara vanzatoare a casei de amanet Romero, din cartierul Micro 40. Si asta pentru ca din seiful magazinului nu a disparut nimic, anchetatorii sustinand chiar ca acesta nici macar nu a fost fortat. Pe de alta parte, familia Mirelei Strasina sustine ca, doar cu o zi inainte de a fi ucisa cu 14 lovituri de cutit, aceasta aflase ca este insarcinata in doua luni.

Motivul: razbunare
Desi initial era luat in calcul si un jaf, acest motiv al crimei a fost abandonat dupa ce s-a constatat ca din casa nu s-a furat nimic. „Nu s-a produs niciun fel de prejudiciu si nu au fost sustrase alte bunuri“, ne-a declarat Stefan Gohoreanu, subcomisar in cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Galati. Motivul asasinatului este razbunarea, asa cum a explicat Fanel Arama, seful IPJ Galati.

Ancheta este in desfasurare si nu s-a stabilit daca este vorba despre o razbunare personala sau de una cu iz interlop. Cu toate acestea, numarul mare de lovituri de cutit aplicate victimei, 14, dar si faptul ca asasinul a asteptat-o pe tanara sa ajunga la munca duc spre ideea unui asasinat mafiot. Potrivit anchetatorilor, criminalul statuse la panda inca de la ora 6.00 dimineata. Conform raportului medicului legist, din cele 14 lovituri de cutit, sase au fost mortale.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.