Social 12 Iunie 2008 12:23
Odata cu venirea oficiala a verii, soseste si revista “Ideal Mariaj” cu un numar aniversar! Noua editie, dedicata nuntilor din aceste zile insorite si calduroase, este echipata cu toata “trusa” unei eveniment de pe taramuri paradisiace.

Profita din plin de verdele crud si foloseste-l in aranjamentele florale, intr-o nunta in aer liber! Pastreaza-te in forma cu cele mai naturale produse de machiaj si diete de slabit! Afla totul despre tinuta ta la o nunta, de la cum sa te imbraci si sa arati pana la ce nu trebuie niciodata sa porti! Si citeste in exclusivitate toate detaliile despre mult-asteptata nunta a Andreei Banica!

Vara aceasta se poarta matasurile! Iar Nora Balanica, regina matasurilor, iti va da cateva tipsuri despre vestimentatie printre imaginile unui pictorial plin de amuzament si voie buna, alaturi de Mircea Solcanu. Si daca tot vorbim de sfaturi profesioniste, si Roxana Ionescu poate da acum sugestii despre nunti, avand deja experienta in aceste evenimente. Priveste-o alaturi de Crina Abrudan cum iti prezinta cele mai potrivite rochii de mireasa si de ocazie pe timp de vara.

Si, totusi, de ce se tem barbatii de insuratoare? Andreea Mantea te ajuta sa-i “tratezi” de acest lucru printr-o prezentare de lenjerie dantelata. Nu lasa pe ultimul plan alegerea invitatilor si a marturiilor! Citeste care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi si dupa ce trebuie sa te ghidezi pentru a lua cea mai calculata decizie.

Nu uita de numeroasele concursuri ce te asteapta sa le gasesti in interiorul revistei! Produse cosmetice, tratamente de infrumusetare, rochii de mireasa si de ocazie, o cina romantica si multe altele!

Pentru ca vara incepe cu cel mai frumos eveniment din viata ta! Ideal Mariaj – Ghidul complet al nuntii tale!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.