Social 11 Iunie 2008 01:30
Cei doi se aflau intr-o masina urmarita de politisti, care cautau niste posibili spargatori ai unei case de schimb valutar

Un apel facut la 112 marti dimineata, la ora 02.15, ii alerta pe politisti ca doi indivizi, intr-o masina marca Renault de culoare inchisa, au dat o spargere la o casa de bani de pe Calea Grivitei din Bucuresti. O masina a Sectiei de politie nr. 4 trimisa in zona a intalnit pe traseu un Renault de culoare inchisa, cu numere de inmatriculare straine, in care se aflau doi tineri.

Echipajul de politie s-a apropiat pentru a verifica identitatea celor din Renault, insa, spun politistii de la Sectia 4, soferul Renaultului ar fi marit viteza. „Tinerii au fugit la aparitia masinii de politie“, sustin politistii Sectiei 4, care le-au luat urma pana cand soferul Renaultului a pierdut controlul volanului, intrand cu viteza intr-un semafor electric de la intersectia Calea Grivitei cu strada Polizu.

Intre timp, politistii Sectiei 5, care au fost anuntati la ora 02.15 de spargere, au verificat locul indicat prin 112 si au constatat ca spargerea nu s-a confirmat. Conducerea Sectiei 5 spune ca aceasta constatare a fost facuta pe la ora 02.20.

Potrivit unor martori oculari care au trimis postului tv Realitatea si o inregistrare video de la locul accidentului, a fost o urmarire in toata regula care s-a finalizat cu accidentul de la ora 2.30. „Eram in casa si s-au auzit girofaruri, sirene, bubuituri mari si am iesit din casa, lume multa, doi gagii intinsi pe carosabil“, a declarat unul dintre martori.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.