Social 10 Iunie 2008 01:58
O multime de turisti staini, cu precadere italieni, iau cu asalt litoralul romanesc la sfarsit de saptamana, odata cu lansarea liniei aeriene low cost Constanta-Pisa

„A crescut foarte mult afluxul de turisti straini in statiunea Mamaia. Ei vin direct la receptie si se cazeaza la hotel pentru doua- trei zile“, spune presedintele Asociatiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovala. „Turismul de weekend pentru straini incepe sa se dezvolte la noi, mai ales ca de acum avem si alte linii aeriene care fac legatura cu tarile din vestul Europei“, spune si proprietarul unui hotel de patru stele din statiune, George Guci.

Promisiuni estivale
Hotelierii promit ca in actualul sezon estival turistii vor avea parte de vacante la cele mai inalte standarde. „Anul acesta, serviciile atat la cazare, cat si si la masa vor fi mult mai bune decat anul trecut“, a promis Nicolae Bucovala.

Conducerea Asociatiei Patronale Mamaia, dar si a Asociatiei de Promovare si Dezvoltare a Turismului „Litoral“ au anuntat ieri ca publicul lor tinta este, in primul rand, format din turistii romani. Acestia trebuie convinsi sa-si petreaca vacantele pe litoralul romanesc si nicidecum la vecinii bulgari sau in alte destinatii. De altfel, incepand cu 15 iunie, aproape toate locurile de cazare sunt deja cumparate. „Au mai ramas cateva care pot fi ocupate direct la receptie“, spune Corina Martin, presedintele Asociatiei „Litoral“.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.