Social 3 Iunie 2008 17:43
Dupa ce a concertat in februarie in Egipt cu Orchestra Simfonica din Cairo si a fost distins cu Placheta de Aur a Operei Nationale din Cairo, Gheorghe Zamfir va sustine sambata, cu aceeasi orchestra, dirijata de Ovidiu Balan, un concert la Sala Palatului din Bucuresti, anunta organizatorii, potrivit NewsIn.

Maestrul Gheorghe Zamfir, supranumit "Regele naiului", va sustine concertul din Capitala alaturi de Orchestra Simfonica din Cairo si de Orchestra Filarmonicii "Paul Constantinescu" din Ploiesti, sub bagheta dirijorului Ovidiu Balan.

La inceputul lunii aprilie, a fost invitat de onoare la Istanbul la premiera spectacolului “Troia - Fire of Anatolia”, spectacol pe care il vom vedea la Bucuresti in decembrie si unde naiul maestrului rasuna in doua partituri distincte, ca parte a coloanei sonore.

Concertul lui Gheorghe Zamfir, care va avea loc la Sala Palatului, pe 7 iunie, de la ora 19.00, este organizat de Fundatia “Pentru o Romanie moderna” si de OMNIS Media. Spectatorii "vor avea ocazia sa asculte piese precum 'Nesun Dorma', 'Tarantella', 'Memories', 'Ciocarlia' sau 'Don’t cry for me, Argentina' in interpretarea lui Gheorghe Zamfir si a unor instrumentisti de exceptie, romani si straini!", potrivit manager-ului OMNIS Media, Tudor Chitu, citat intr-un comunicat de presa.

Biletele pentru concertul de sambata se gasesc la casele de bilete ale Salii Palatului si la magazinul Unirea. Pretul biletelor este de 75 de lei la categoria VIP, si de 50, 15 si respectiv 10 lei la celelalte categorii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.