Social 31 Mai 2008 14:22
Primarul comunei Babana, din judetul Arges, a fost ranit, joi noaptea, in timp ce ajuta la stingerea unui incendiu izbucnit in gospodaria unui vecin, informeaza corespondentul Newsin.
Incendiul s-a declansat in jurul orei 3.00, flacarile cuprinzand o magazie. Proprietara a fost trezita din somn de tipetele vecinilor si primul care a intervenit a fost chiar primarul localitatii, Vasile Ivan, care are casa in apropiere.

Pana la sosirea pompierilor, edilul a incercat sa stinga focul cu ajutorul unui furtun din curtea sa, insa a suferit o ruptura musculara la mana stanga. Pompierii pitesteni au reusit sa stinga incendiul dupa aproape o ora si sa impiedice extinderea flacarilor la casa de locuit.

Abia vineri la prinz, din cauza durerilor, primarul Vasile Ivan a decis sa se prezinte la Spitalul Judetean Arges. Cadrele medicale l-au operat de urgenta si spun ca isi va petrece noaptea la sectia Reanimare. Deocamdata, nu se stie daca edilul din Babana va rata alegerile de duminica sau va fi invoit pentru cateva ore ca sa-si exercite dreptul la vot.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.