Social 30 Mai 2008 16:21
BucurestiFest 2008 este un eveniment unic, care isi propune sa ofere Capitalei momente de bucurie si relaxare.

Intre 31 mai si 1 iunie 2008, in Parcul Izvor, Bucurestiul va fi gazda unui festival care se adreseaza tuturor varstelor! Amplul eveniment este realizat in parteneriat cu Agentia Nationala AntiDrog si alte organizatii non-profit.

Oferta este generoasa, invitati fiind: Hillsong London, Band with no name (Anglia), Classical Chrysalis (Anglia), Vitamina C, CatreCer adica muzica diversificata .

Iubitorii sportului se vor delecta la demonstratiile sportive cu campioni in skateboarding, BMX biking si football freestyle cu Dan Magness. Copiii, mai ales de ziua lor, vor avea parte de programe special, dedicate lor.

Andrew Palau, vorbitor recunoscut international si cu priza buna la public - unul numeros, va sustine cateva prelegeri despre prietenie, dragoste si speranta.

Nu vor lipsi spatiile dedicate consultatiilor medicale si consilierii anti adictie. Pe scurt, BucurestiFest 2008 - pentru toata familia!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.