Social 30 Mai 2008 15:27
Doua proiectile explozive au fost gasite in curtea unei gradinite din muncipiul Barlad, de catre cativa muncitori care efectuau sapaturi in zona, transmite corespondentul NewsIn.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Podul Inalt" Vaslui, Alina Poiana, a declarat ca o echipa pirotehnica a mers imediat Barlad si a ridicat proiectilele, astfel incat viata copiilor sa nu fie pusa in pericol.

"Au fost identificate doua proiectile de artilerie, un proiectil de artilerie exploziv si un proiectil de artilerie perforat, ambele de calibrul 76 mm, la un centru pentru prescolari. Imediat, echipa de pirotehnisti a transportat proiectilele, in siguranta, prescolarii fiind in afara pericolului”, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, Alina Poiana.

Tot astazi, in localitatea Badeana, o persoana a descoperit o grenada de mana defensiva, in santul de pe marginea drumului comunal. Echipa pirotehnica s-a deplasat la fata locului, a ridicat grenada si a transportat-o, in siguranta, impreuna cu celelalte doua elemente de munitie, la sediul inspectoratului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.