Social 29 Mai 2008 13:46
Dozele de anestezic folosite in sectiile de chirurgie ale Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova s-au epuizat dupa ce, in perioada aprilie - mai, numarul interventiilor chirurgicale a crescut cu aproximativ 3.000 fata de aceeasi perioada a anului trecut, a declarat managerul spitalului, potrivit NewsIn.

"Am trecut la rezerva prevazuta pentru situatii de urgenta. Sectiile de chirurgie nu sunt la acesta ora in pericol de a ramane neacoperite. Avem de-a face cu aceasta situatie in urma increderii pe care au capatat-o craiovenii in Spitalul Judetean de Urgenta. Bolnavii nu se mai duc la Bucuresti, Timisoara sau Targu-Mures sa se opereze", a declarat, miercuri, managerul general al Spitalului Judetean Dolj, Cristina Calangiu, citat de corespondentul NewsIn.

„In urma ultimei discutii pe care am purtat-o cu patronul societatii, Cristian Creanga, am stabilit ca vom rezilia contractul, in urma neindeplinirii sarcinilor de serviciu. Noi vrem sa ne lase toate ustensilele de curatenie si sa plateasca salariatilor drepturile banesti pe 2007, pe care acestea le-au castigat in instanta. Joi, urmeaza sa stabilim toate detaliile si eu sunt de parere ca vom grabi rezilierea contractul“, a declarat Cristina Calangiu.

Aceasta a mai precizat ca firma SC Cridor Imobiliara SRL trebuie sa plateasca angajatilor orele suplimentare, precum si alte cateva sporuri, aferente anului 2007, pe care acestia le-au castigat in urma unui proces cu societatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.