Social 28 Mai 2008 03:52
Un agent de la Brigada de Politie Rutiera a Capitalei a fost prins primind 2.000 de euro spaga de la un bucurestean caruia ii promisese ca-l va ajuta sa scape de dosarul penal in care era cercetat pentru conducere fara permis.
Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, agentul Manuel Lungu, in varsta de 29 de ani, lucra in politie de aproape trei ani si este posibil sa nu fie la prima abatere. „Agentul Lungu lucreaza la Serviciul Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime, iar bucuresteanul respectiv era anchetat de un ofiter de la Cercetari Penale. Practic, Lungu i-a fost recomandat barbatului de o cunostinta comuna, care i-a sugerat ca politistul ar putea interveni pe langa colegul sau, ceea ce ne face sa credem ca nu era pentru prima data cand agentul oferea acest gen de «ajutor»“, au precizat sursele citate.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.