Patru arme de vinatoare - si nu doua, cum s-a spus initial - se afla depuse la Institutul de Criminalistica din cadrul IGP pentru a fi expertizate in cazul Marian Videanu, fratele primarului general al Capitalei. Afirmatia a fost facuta ieri de chestorul de politie Doru Dumitrescu, seful IPJ Giurgiu. Conform informatiilor furnizate de acesta, doua arme au fost ridicate de procurori de la domiciliul soferului Alexandru Boroi, din localitatea Roata de Jos, judetul Giurgiu, cel care se afla la volanul masinii cu care se deplasa Marian Videanu inainte de a fi impuscat.

Cea de-a treia arma supusa expertizei apartine unui anume Alexandru Georgescu, din Bucuresti, identificat a fi cel care a sunat la Serviciul de Urgenta 112, in ziua de 17 aprilie, ora 12.00, pentru a anunta ca pe autostrada Bucuresti-Pitesti, in dreptul kilometrului 44, s-a produs un accident rutier soldat cu o victima, fapt care ulterior s-a dovedit a fi fals. "Despre cea de-a patra arma nu pot da amanunte, pentru a nu ingreuna cercetarile", a precizat chestorul Doru Dumitrescu. Expertiza are drept scop stabilirea armei cu care a fost impuscat fratele primarului general al Capitalei. In acelasi timp, Institutul de Criminalistica expertizeaza hainele victimei, precum si o alica extrasa din corpul acesteia. Surse din cadrul politiei ne-au declarat ca de la Boroi Alexandru nu a fost ridicata si munitie. "Exista indicii ca impuscarea lui Marian Videanu s-a produs in zona cuprinsa intre kilometrul 44 si kilometrul 60, pe autostrada Bucuresti-Pitesti, si s-a constatat ca Marian Videanu nu avea permis de vinatoare", a mai declarat seful IPJ Giurgiu, apreciind ca ancheta se va termina intr-o luna.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.